Cabina Foto Eveniment Dambovita

Cabina Foto Evenimente Targoviste

Cabina Foto Eveniment reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Cabina Foto Eveniment : Cabina Foto Evenimente Targoviste.

Fii pregatit pentru noul trend si rezerva astazi o cabina foto, incepand de la 200 euro/eveniment
Indiferent daca doriti o cabina foto pentru organizarea unei nunti, unei petreceri aniversare, a unui botez sau a unui eveniment corporativ, aceasta este cu siguranta un MUST HAVE pentru orice sarbatoare.
Oferim o gama de cabine foto de cea mai buna Cabine Foto de cea mai buna calitate, personalizare foto, fundaluri, recuzita și multe altele! Dar, va lasam sa descoperiti! Experiențele personalizate inovatoare au facut fiecare moment din viata clientilor, unic si de neuitat.
Daca nu ati avut ocazia sa experimentati pana acum, speram sa va conectati in curand!
Oferta o personalizam in urma discutiilor cu dumneavoastra pentru a crea cadrul specific fiecarui eveniment.
Cabina foto aleasa poate fi un cadou din partea celor apropiati pentru a crea un moment artistic, iar oferta noastra de servicii va fi adaptata impreuna cu dumneavoastra.

 

Pentru programari si detalii sunati la 0721 428 255

 

Cabina fotografica la nunta
Nunta ta poate avea un plus de culoare, buna dispozitie si distractie cu noi.
Va punem la dispozitie cabine fotografice/photo booth pentru nunta cu inchiriere pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10x15cm) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala pentru cabina foto sau chiar personalizate dupa gustul tau. 

 

Cabina fotografica la botez

Botezul copilului tau poate fi amintit mai usor cu ajutorul cabinei foto. Distractie si voie buna...si o amintire de neuitat.
Va punem la dispozitie cabine fotografice/photo booth pentru botez cu inchiriere pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10x15cm) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala pentru cabina foto sau chiar personalizate dupa gustul tau.

 

Cabina fotografica la petreceri corporate
Petrecerea companiei este un prilej de bucurie si bunastare. Cabina foto aduce distractia si amintirea de neuitat instataneu atat pe hartie cat si digital.
Va punem la dispozitie cabine fotografice/photo booth pentru petrceri coporate si private cu inchiriere pe toata durata evenimentului cu fotografii printate pe loc (in format 10x15cm) pe hartie fotografica HD la o calitate impecabila, recuzita speciala pentru cabina foto sau chiar personalizate dupa gustul tau.

 

 

 

Servicii

SERVICII OFERITE PE DURATA EVENIMENTULUI
Cabina fotografica 

Fotografii de inalta calitate
Cateodata mai multi invitati vin in acelasi moment pentru a face fotografii la cabina fotografica. Toata lumea va primi fotografiile tiparite si nimeni nu pleaca dezamagit. Pe toata durata evenimentulu fotografiile le oferim nelimitat.

Recuzita / Props
Aducem la evenimentul tau diverse seturi de accesorii (masti, peruci, palarii, jobene, ochelari ..) sau personalizate.

Share in mediul online
Aveti posibilitatea de postare intr-un cont de pe facebook si nu numai a fotografiilor realizate cu cabina foto la eveniment in timp real.

Acces la poze dupa eveniment
Veti primi toate pozele facute la eveniment, atat facute cu template cat si cele originale.

Personalizare grafica
Fiecare veniment are specificul lui. Asa ca noi vom personaliza cu atentie tema care va aprea pe poze in functie de cerintele tale.

Asistenta tehnica
Pe toata durata evenimentului veti avea suport din partea asistentilor nostri. Cineva din echpa noastra va ajuta invitatii pentru a crea atomosfera necesara.

Oferte speciale

Toate ofertele noastre vor contine:

 • Fotografii nelimitate
 • Printuri nelimitate
 • Duplicate poze nelimitate
 • 1-4 cadre/fotografie
 • Poze printate in format 10x15 cm sau 5x15 cm
 • Fundal la alegere
 • Magneti cadou
 • Monitor touchscreen
 • Design fotografie personalizat
 • Accesorii haioase
 • Operator specializat
 • Props-uri cu mesaje haioase
 • Sa nu uitam si de plicuri pentru poze ca sa nu se zgarie pozele invitatilor pana acasa

Galerie foto