Fotografii “capturate” de cabina foto

Fotografii “capturate” de cabina foto

Fotografii cabina fotoIndiferent de tipul petrecerii, cabina foto destinde atmosfera, iar invitatii au ocazia sa plece de la fiecare eveniment cu amintiri de neuitat. Daca ati fost atenti macar o data la una dintre milioanele de fotografii “capturate” de cabina foto cu siguranta ati observat faptul ca prezenta acesteia pare sa ii indemne pe oameni sa-si exteriorizeze sentimentele, cabina foto reusind astfel sa dea nastere celor mai amuzante, celor mai prostesti, dar si celor mai frumoase ipostaze imortalizate vreodata in fotografii.

Pentru ca fiecare dintre noi se exprima intr-un mod diferit, sansele ca doua fotografii sa se asemene foarte tare sunt mici – dar nu imposibile. Din nefericire, acest lucru se intampla atunci cand cabina foto pe care o folosim furnizeaza de fiecare data acelasi tip de recuzita. Ca sa evitam situatiile in care majoritatea fotografiilor facute in cabina foto au o tema similara, este indicat sa incercam sa fim mai creativi. De pilda, atunci cand avem la indemana o palarie sa nu o asezam pe cap, ci sa o aruncam mai degraba in aer. Iata care sunt cei mai importanti pasi pentru a realiza o fotografie inedita cu ajutorul unei cabine foto!

Cabina fotoIn primul rand, locatia in care este amplasata cabina foto eveniment in functie de tipul acesteia reprezinta baza unei fotografii reusite. Daca vorbim despre o cabina foto deschisa, o gradina sau o pajiste inflorita ar putea sa sustina decorul ideal. O cabina foto inchisa, pe de alta parte, trebuie sa furnizeze un anumit tip de decor, in functie de preferintele celui ce organizeaza evenimentului, in functie de tema petrecerii sau in stransa legatura cu decorul deja existent in afara acesteia. Amplasarea strategica a unei cabine foto intr-un loc in care oamenii sunt deja incarcati cu energie pozitiva si cu voie buna poate reprezenta, de asemenea, un punct deosebit de important pentru rezultatul final al fotografiei.

Recuzita cabina foto

Asa cum era de asteptat, recuzita este elementul de care nu trebuie sa uitati atunci cand va doriti o fotografie buna realizata intr-o cabina foto. Succesul sta adesea in detalii, iar o varietate mare de accesorii si o paleta larga de optiuni nu va face altceva decat sa dea curs unor ipostaze, unor idei si in final unor fotografii extraordinare. O tendinta inovatoare in recuzita standului fotografic o reprezinta cartonul cu tematica specializata, fie pentru nunti, fie pentru petreceri ori pentru tot felul de evenimente. Fotografiile ies uimitor de bine, invitatii sunt incantati, iar recuzita propriu-zisa este mult mai usor de transportat decat cea 3D. Siguri ati observat muschi amuzanti, buze false si ochelari ridicoli peste tot in fotografiile realizate in interiorul unei cabine foto. Ei bine, multitudinea de posibilitati pe care o au oamenii si alegerile care mai de care mai curajoase nu fac altceva decat sa produca fotografii creative si cu adevarat unice. In plus, este cu mult mai usor sa cari cateva zeci de bucati de cartoane, decat sa cari cateva zeci de palarii, de perechi de ochelari de soare, de umbrele sau orice alte obiecte folosite ca si recuzita.

Cabina foto eveniment

Un alt pas important in succesul unor fotografii “capturate” de cabina foto il reprezinta starea de sprit si vibratia pe care o transmit protagonistii. Fie ca este vorba de doua sau de douazeci de persoane, fiecare grup pe care il fotografiati va avea propria vibratie, dinamica si energie. Personalitatea generalea a fiecarui grup trebuie amplificata si surprinsa in fotografie. Daca un grup pare neinspirat, incercati sa le dati idei sau scenarii. De exemplu, fa-i sa pretinda ca se indragostesc in parcul de distractii sau roaga-i sa isi imagineze ca au castigat la loterie.

Cei mai fericiti protagonisti ai fotografiilor sunt cei care arata grozav in ​​ele. In calitate de fotograf, puteti contribui la evidentierea celor mai frumoase caracteristici ale subiectilor, chiar si intr-un cadru atat de capricios ca si cabina foto. Cateva ajustari rapide pot transforma o pozitie obisnuita intr-una extraordinara in cel mai scurt timp. In cele din urma, in calitate de operator de cabina foto, asigurati-va ca propria dumneavoastra stare de spirit si de energie este una buna, dornica de distractie si festiva, iar daca pur si simplu esti invitat in curand la o petrecere in cadrul careia o sa existe o cabina foto, profita din plin, ia in considerare sfaturile noastre si bucura-te de rezultat
.