Experienta instagramabila a cabinei foto

Experienta instagramabila a cabinei foto

Cabina fotoTraim intr-o lume fericita din punctul de vedere al fotografiei. In fiecare secunda, 806 de fotografii sunt incarcate pe Instagram si 8,796 sunt distribuite pe Snapchat. Oamenii nu doresc doar sa experimenteze lucrurile, ci si sa impartaseasca aceste momente unice si distractive cu cei din mediul online.

Sa presupunem ca planuiti un eveniment mult asteptat si sa luam drept exemplu nunta. Sansele ca unul dintre lucrurile absolut necesare pe care vi le doriti, pe langa candy bar si dansatori orientali, sa fie experienta instagramabila a cabinei foto. Bineinteles ca si dumneavoastra faceti parte din categoria celor care vor sa-si imparta bucuria cu cei ce nu le pot fi alaturi fizic. Sfatul nostru? Alegeti o cabina fotocare sa va ofere aceasta posibilitate. Numeroase astfel de servicii vin la pachet cu posibilitatea de a incarca pe internet, in timp real, fotografiile realizate cu ajutorul unei cabine foto. Deci, nu este surprinzator faptul ca oportunitatile de fotografie sociala schimba experienta evenimentului si chiar dau nastere unui nou tip de cabina foto, anume cabina foto eveniment. Momentele imortalizate cu ajutorul acesteia sunt cu siguranta demne de pus pe Instagram, pe Facebook sau pe celelalte retele de socializare.

InstagramDaca doriti sa tineti pasul cu internetul, trebuie sa oferiti internautilor fotografii personalizate, prietenoase cu convingerile lor. Iata cum puteti utiliza cabinele foto eveniment astfel incat sa puteti impartasi frumoasa experienta cu mediul online. Inchirierea cabinei foto eveniment in cadrul evenimentului dumneavoastra ii va distra pe invitati si le va oferi content pentru profilul lor de Instagram. Participantii la evenimente au folosit Instagram pentru a-si impartasi experientele online incepand cu 2010. Instrumentele de editare usoara si functiile distractive ale aplicatiei, cum ar fi filtrele si Instagram Stories, permit finisarea rapida si partajarea continutului celorlalti utilizatori inregistrati, dintre care majoritatea cu varsta cuprinsa intre 18 si 29 de ani. Aceasta sansa va fi catalogata drept perfecta nu doar de invitati, ci si de catre dumneavoastra.  Deja incadrate perfect pentru a se potrivi cu imprejurimile, cabinele foto realizeaza rapid fotografii pe care participantii la eveniment le pot trimite imediat in online.

Deci, cum puteti profita de aceasta dorinta de a impartasi experientele live pe social media? In primul rand, concentrandu-va atentia pe anumite detalii si cautarea unei cabine foto care sa furnizeze servicii profesionale, cum ar fi o camera foto inteligenta – care permite invitatilor sa faca fotografii, clipuri video si GIF-uri animate si pe care sa le trimita direct in online. Mai mult de atat puteti sa ii rugati pe acesta sa foloseasca pentru fiecare fotografie realizata in cadrul evenimentului dumneavoastra un hashtag, astfel incat sa puteti pastra absolut toate momentele in colectia dumneavoastra de pe Instagram.

Cabina foto eveniment

Cat despre cei ce ofera spre inchiriere o cabina foto, este indicat sa incerce pe cat posibil sa ramana “in pas cu moda”. Vremurile se schimba imediat, tehnologia evolueaza, iar mediul online este din ce in ce mai dornic de experientele noastre. Motiv pentru care nu este suficient sa oferiti potentialilor clienti o cabina foto de moda veche. Daca doriti ca experienta sa fie cautata deoarece s-a simtit relevanta, trebuie sa va ganditi dincolo de imaginea statica. Cautati intotdeauna noi metode prin care sa atrageti clientii si straduiti-va in permanenta sa le oferiti acestora o experienta de neuitat.